Adilah Ghazali

menggiurkan kan kan kan…sos melimpah ruah..Sudah mula dijual.Order dibuka sehingga 6 ptg..Dan boleh siap diambil dirumah kite bermula 8 mlm setiap hari.Whats app 019-7714602 untuk tempahan.#RotiBocey 
Royale RM 12.00 -2/3 org makan
Queen RM 4.00 - sorang makan

Yang Royale ala2 saiz Abam..Yg Queen saiz Fad..yg kecik molek macam Achey belum ade ye..
**Royale hanye tinggal 8 sahaja
**Queen tinggal 9 sahaja..

menggiurkan kan kan kan…sos melimpah ruah..Sudah mula dijual.Order dibuka sehingga 6 ptg..Dan boleh siap diambil dirumah kite bermula 8 mlm setiap hari.Whats app 019-7714602 untuk tempahan.#RotiBocey
Royale RM 12.00 -2/3 org makan
Queen RM 4.00 - sorang makan

Yang Royale ala2 saiz Abam..Yg Queen saiz Fad..yg kecik molek macam Achey belum ade ye..
**Royale hanye tinggal 8 sahaja
**Queen tinggal 9 sahaja..

Kite jarang nak tunjuk testimoni ni kan..Sebab pade kite manusia ni rambut same hitam,tekak lain-lain kan…Gittew..Tp ni kite tunjuk testimoni dr member kite yg bli semalam.kite nk tunjuk la bile isteri masak dgn ikhlas..senyum manis2…confirm husband mesti cakap sedap..suwiitt kan caption kite……😋😋😋… ok,sesape nak try boleh whats app kite ye 019-7714602.. Chicken Chop Spicy hanya tinggal 6 set je lg,lamb chop tinggal 2 set…sos lada hitam tinggal 2 botol..

Kite jarang nak tunjuk testimoni ni kan..Sebab pade kite manusia ni rambut same hitam,tekak lain-lain kan…Gittew..Tp ni kite tunjuk testimoni dr member kite yg bli semalam.kite nk tunjuk la bile isteri masak dgn ikhlas..senyum manis2…confirm husband mesti cakap sedap..suwiitt kan caption kite……😋😋😋… ok,sesape nak try boleh whats app kite ye 019-7714602.. Chicken Chop Spicy hanya tinggal 6 set je lg,lamb chop tinggal 2 set…sos lada hitam tinggal 2 botol..

Kite is kembali menjual #dhiaperfumes ni..Pre Order sile whats app 019-7714602..Stock akan sampai next week.Insha Allah..Bawah ni list2 brand untuk setiap set. 
Set 1 (Women)
-Amor Amor Women by Chacharel
-Escada Pacific Paradise by Escada

Set 2 (Women)
-Be Delicious by DKNY
-Britney Spears by Elizabeth Arden

Set 3 (Women)
-Miracle by Lancome
-Very Sexy by Victoria Secret

Set 4 (Women)
-Happy Heart by Clinique
-Apple Blossom by Body Shop

Set 5 (Women)
-J’adore by Christian Dior
-Paris Hilton by Paris Hilton 

Set 6 (Women)
-Issey Miyake by Issey Mitake
-Vanilla Flower by Hendri Bendel

Set 1 (Men)
-Dunhill Desire by Dunhill
-Eternity For Men by Calvin Klein

Set 2 (Men)
-Bvlgari Black For Men by Bvlgari
-Escape for Men by CK

Set 3 (Men)
**no stock**

Set 4 (Men)
-Polo Sport by Ralph Lauren
-Black Code Armani by Giorgio Armani

Set 1 (Ladies)
-Escada S by Escada
-Princess by Vera Wang

Set 2 (Ladies)
-Still by J.Lo
-Midnight Fantasy by Britney Spears

Set 3 (Ladies )
-CK In 2 U by Calvin Klein
-L.P Femme by Lacoste

Set 4 (Ladies)
-Sensi by G.Armani
-Narciso Rodriguez by N.Rodriguez

Set 1 (Gents)
-Hugo Energise by Hugo Boss
-Dunhill Pursuit by Dunhill

Set 2 (Gents)
-Polo Double Black by Ralph Lauren
-Cool Water Game by Davidoff

Set 3 (Gents)
-Dunhill London by Dunhill
-Be Delicious Men by DKNY

Set 4 (Gents)
-Polo Blue by Ralph Lauren
-Acqua Di Gio by G.Armani

Kite is kembali menjual #dhiaperfumes ni..Pre Order sile whats app 019-7714602..Stock akan sampai next week.Insha Allah..Bawah ni list2 brand untuk setiap set.
Set 1 (Women)
-Amor Amor Women by Chacharel
-Escada Pacific Paradise by Escada

Set 2 (Women)
-Be Delicious by DKNY
-Britney Spears by Elizabeth Arden

Set 3 (Women)
-Miracle by Lancome
-Very Sexy by Victoria Secret

Set 4 (Women)
-Happy Heart by Clinique
-Apple Blossom by Body Shop

Set 5 (Women)
-J’adore by Christian Dior
-Paris Hilton by Paris Hilton

Set 6 (Women)
-Issey Miyake by Issey Mitake
-Vanilla Flower by Hendri Bendel

Set 1 (Men)
-Dunhill Desire by Dunhill
-Eternity For Men by Calvin Klein

Set 2 (Men)
-Bvlgari Black For Men by Bvlgari
-Escape for Men by CK

Set 3 (Men)
**no stock**

Set 4 (Men)
-Polo Sport by Ralph Lauren
-Black Code Armani by Giorgio Armani

Set 1 (Ladies)
-Escada S by Escada
-Princess by Vera Wang

Set 2 (Ladies)
-Still by J.Lo
-Midnight Fantasy by Britney Spears

Set 3 (Ladies )
-CK In 2 U by Calvin Klein
-L.P Femme by Lacoste

Set 4 (Ladies)
-Sensi by G.Armani
-Narciso Rodriguez by N.Rodriguez

Set 1 (Gents)
-Hugo Energise by Hugo Boss
-Dunhill Pursuit by Dunhill

Set 2 (Gents)
-Polo Double Black by Ralph Lauren
-Cool Water Game by Davidoff

Set 3 (Gents)
-Dunhill London by Dunhill
-Be Delicious Men by DKNY

Set 4 (Gents)
-Polo Blue by Ralph Lauren
-Acqua Di Gio by G.Armani

Kite is nak bagitau yg produc ni dah mule dijual di #NorFrozenFoods..So kalau ade sesape nak order,boleh la whats app kite 019-7714602..Setiap pek mengandungi :-
1. Satu ketul peha ayam
2. Sos lada hitam
3.Tepung serbaguna
4. Kentang
#frozenfoods #chickenchop #lambchop #blackpepper #spicy #original

Kite is nak bagitau yg produc ni dah mule dijual di #NorFrozenFoods..So kalau ade sesape nak order,boleh la whats app kite 019-7714602..Setiap pek mengandungi :-
1. Satu ketul peha ayam
2. Sos lada hitam
3.Tepung serbaguna
4. Kentang

#frozenfoods #chickenchop #lambchop #blackpepper #spicy #original

Kalau tak berparut sane sini..bukanlah budak lelaki namenye…errkk..😆😖😆😖😆 #RayyanAqasha #RayqalAqasha #AlifHaqiemi

Kalau tak berparut sane sini..bukanlah budak lelaki namenye…errkk..😆😖😆😖😆 #RayyanAqasha #RayqalAqasha #AlifHaqiemi

Dear frens,mesti ade yg fening2 tiap2 ari pikir nak sarapan ape,nak bekal ape anak2 g skola kan…nah!! kite is ade menjual sgale jenis pau & lain2 frozen food..Pau mini pun ade..satu kali masuk mulut ngap settle dah..senang & sedap 😊😊..Silelah whatsapp,wechat,line,viner,telegram 019-7714602 kalau nak order ye..Free delivery untuk pembelian RM40 ke atas.. #PauRoslan #PauSate #PauKacang #PauCiliPadi #PauKelapa #PauKaya #PauKariAyam #PauKariLembu #FrozenFoods

Dear frens,mesti ade yg fening2 tiap2 ari pikir nak sarapan ape,nak bekal ape anak2 g skola kan…nah!! kite is ade menjual sgale jenis pau & lain2 frozen food..Pau mini pun ade..satu kali masuk mulut ngap settle dah..senang & sedap 😊😊..Silelah whatsapp,wechat,line,viner,telegram 019-7714602 kalau nak order ye..Free delivery untuk pembelian RM40 ke atas.. #PauRoslan #PauSate #PauKacang #PauCiliPadi #PauKelapa #PauKaya #PauKariAyam #PauKariLembu #FrozenFoods

#MH17 😢😭😢😭😢😭😢😭

#MH17 😢😭😢😭😢😭😢😭

22nd August 2014 : Welcome Home #mh17

22nd August 2014 : Welcome Home #mh17

😅😅😅 #Repost from @abby_abadi112 with @repostapp

—-

#MestiBaca 😊
Pada satu hari, Pak Amir pergi ke hutan untuk mencari kayu api. Pabila lalu kat kawasan tasik, Pak Amir tergelincir dan kapak buruknye terjatuh dalam tasik tu. Maka datanglah Pari-pari Tasik kepada Pak Amir. 
Pari-pari: “Kenapa dengan kau?” Pak Amir: “Kapak aku terjatuh ke dalam tasik.” Pari-pari pun menyelam dan kembali bersama kapak perak. 
Pari-pari: “Inikah kapak kamu?” Pak Amir: “Tidak.” Pari-pari pun menyelam dan kembali bersama kapak emas. 
Pari-pari: “Inikah kapak kamu?” Pak Amir: “Tidak, kapak aku buruk sahaja.” Pari-pari pun menyelam dan kembali bersama kapak buruk. 
Pari-pari: “Inikah kapak kamu?” Pak Amir: “Ya, itulah kapak buruk aku.” Pari-pari Tasik suka sikap Pak Amir yang jujur itu lalu memberikan ketiga-tiga kapak itu kepadanya. 
Pada hari lain pulak. Pak Amir berjalan di sekitar tasik yang sama bersama isterinya. Kali ni isterinye plak yang terjatuh ke dalam tasik. Pak Amir susah hati. Maka datanglah Pari-pari Tasik kepada Pak Amir.. Pari-pari: “Kenapa kau bersedih?” Pak Amir: “Isteriku jatuh ke dalam tasik.” Pari-pari pun menyelam dan kembali bersama Emma Maembong. 
Pari-pari: “Inikah isteri kau?” Sambil menangis Pak Amir menjawab… “Ya, itulah isteriku..” Pari-pari pun marah, “Sungguh ku tak sangka, kau yang jujur satu masa dulu telah menjadi tamak?” Sambil menahan pilu Pak Amir menjawab, “Aku bukan tamak, kalau aku kata ‘tidak’ pada Emma Maembong… kau akan bawakan pula Luna Maya… kalau aku katakan ‘tidak’ juga, barulah kau bawakan isteriku… bila aku kata ‘ya’, kau akan berikan mereka bertiga padaku… Aku yang miskin ni tak mampu tanggung mereka semua…” 🙈🙉🙊😂😄😬😁
#SenyumItuSedekah #Senyumlah…

😅😅😅 #Repost from @abby_abadi112 with @repostapp —- #MestiBaca 😊
Pada satu hari, Pak Amir pergi ke hutan untuk mencari kayu api. Pabila lalu kat kawasan tasik, Pak Amir tergelincir dan kapak buruknye terjatuh dalam tasik tu. Maka datanglah Pari-pari Tasik kepada Pak Amir.
Pari-pari: “Kenapa dengan kau?” Pak Amir: “Kapak aku terjatuh ke dalam tasik.” Pari-pari pun menyelam dan kembali bersama kapak perak.
Pari-pari: “Inikah kapak kamu?” Pak Amir: “Tidak.” Pari-pari pun menyelam dan kembali bersama kapak emas.
Pari-pari: “Inikah kapak kamu?” Pak Amir: “Tidak, kapak aku buruk sahaja.” Pari-pari pun menyelam dan kembali bersama kapak buruk.
Pari-pari: “Inikah kapak kamu?” Pak Amir: “Ya, itulah kapak buruk aku.” Pari-pari Tasik suka sikap Pak Amir yang jujur itu lalu memberikan ketiga-tiga kapak itu kepadanya.
Pada hari lain pulak. Pak Amir berjalan di sekitar tasik yang sama bersama isterinya. Kali ni isterinye plak yang terjatuh ke dalam tasik. Pak Amir susah hati. Maka datanglah Pari-pari Tasik kepada Pak Amir.. Pari-pari: “Kenapa kau bersedih?” Pak Amir: “Isteriku jatuh ke dalam tasik.” Pari-pari pun menyelam dan kembali bersama Emma Maembong.
Pari-pari: “Inikah isteri kau?” Sambil menangis Pak Amir menjawab… “Ya, itulah isteriku..” Pari-pari pun marah, “Sungguh ku tak sangka, kau yang jujur satu masa dulu telah menjadi tamak?” Sambil menahan pilu Pak Amir menjawab, “Aku bukan tamak, kalau aku kata ‘tidak’ pada Emma Maembong… kau akan bawakan pula Luna Maya… kalau aku katakan ‘tidak’ juga, barulah kau bawakan isteriku… bila aku kata ‘ya’, kau akan berikan mereka bertiga padaku… Aku yang miskin ni tak mampu tanggung mereka semua…” 🙈🙉🙊😂😄😬😁
#SenyumItuSedekah #Senyumlah…